Popravak zuba | Have a fantastic weekend in Zagreb in hotel Dubrovnik

 

Nalazite se u: Stomatološki zahvati » Popravak zuba

Popravak zuba

Popravak zuba – konzervativni tretman

Najčešći zahvat u stomatološkoj ordinaciji svakako je popravak zuba. Zahvat je vrlo jednostavan: potrebno je ukloniti zubno tkivo promijenjeno karijesom. Unatrag 10-ak godina, tehnologija i usporedno s njom materijali, evoluirali su do te mjere da danas možemo izvesti radove i zahvate koji su nam prije bili nezamislivi.

Nema više nepotrebnog brušenja zuba zbog retencije ispuna, početne karijesne lezije tretiraju se raznim preparatima, ozonom ili laserom, ispuni se kemijski vežu za zubno tkivo a estetika je besprijekorna.

U našem stomatološkom centru koristimo najnovije materijale renomiranih proizvođača. Estetski rezultati su vrlo zadovoljavajući, kako za liječnika tako i za pacijenta, a funkcija im je na vrlo visokom nivou.

Vrlo je važno napomenuti da za kratko vrijeme možemo poboljšati vizualni dojam takozvanim composite bondingom, koji je vrlo popularan u zemljama koje težište stavljaju na estetsku stomatologiju.

 

Ključne riječi: karijes, liječenje zuba, popravak zubi, zubni tretman, zubarski zahvati
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost