0

 

Nalazite se u: Stomatološki zahvati » Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

U okviru našeg stomatološkog studija, posebnu pažnju posvećujemo izgledu i estetici zuba.
Jedan od danas najpopularnijih zahvata iz područja estetske stomatologije je izbjeljivanje zubi.   

Na tržištu postoji mnogo metoda i materijala kojima se mogu izbjeliti zubi. Svi oni se baziraju na hidrogen peroksidu, za profesionalno izbjeljivanje ili na karbamid peroksidu, za izbjeljivanje kod kuće.

Najuspješnija metoda koja se nameće kroz naše višegodišnje iskustvo je izbjeljivanje tzv. ZOOM2 tehnologijom . To i ne čudi jer se radi o tehnici koja je osmišljena u SAD, koje su kolijevka estetske stomatologije. Sam zahvat traje oko 1 sat a zubi su u prosjeku svjetliji za 6 – 8 nijansi.

Nakon tretmana ZOOM -om, našim pacijentima savjetujemo izradu individualnih udlaga za 'očuvanje' postignute boje.
 
Za tretmane kod kuće preporučamo preparate na bazi karbamid peroksida koji je puno prihvatljiviji zbog njegove inertnosti prema mekim i tvrdim tkivima.

Moguće je i izbjeljivanje pojedinih zuba (potamnjeli zbog neadekvatne devitalizacije) koje daje vrlo dobre rezultate. To je takozvano endogeno izbjeljivanje i moguće je jedino kod umrtvljenih (devitaliziranih) zuba. Tretman se sastoji od toga da u zub stavimo preparat na bazi hidrogen peroksida i ostavimo ga da djeluje 24 do maksimalno 72 sata, uz obavezne kontrole svakoga dana. Nakon tretmana, preparat odstranjujemo iz zuba a zub zatvaramo ispunom.

Vrlo jednostavno, bezbolno i brzo do lijepih rezultata.
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost