0

 

Nalazite se u: Stomatološki zahvati » Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome . Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard .  

 

lijep-osmjeh

 

Zbog prirođenih, ali i tijekom godina stečenih, nedostataka u izgledu i broju zuba,  javlja se potreba za njihovim nadomještanjem i korekcijom.


U određenom životnom razdoblju naši postojeći zubi više ne zadovoljavaju estetski, a često niti funkcionalno. Želja za blistavim i mladenačkim osmjehom uz kvalitetna i dugoročna riješenja, u uvjetima moderne stomagologije u potpunosti je realna.
Nadomještanje izgubljenih zuba, liječenje i popravljanje postojećih, kao i estetske odnosno funkcijske korekcije spadaju u široko područje estetske stomatologije. Kad se kaže estetska stomatologija prvenstveno se misli na stomatološku protetiku odnosno na zubne implantate .

 

 
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost