0

 

Nalazite se u: Stomatološka ordinacija » Stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija

Suvremena stomatološka ordinacija

Zajedno s renomiranom Poliklinikom za estetsku kirurgiju Dr. Tončić, stomatološki centar čini bitan segment ovog modernog centra za estetsku medicinu.

Poliklinika estetska kirurgija -Stomatologija

Poliklinika estetska kirurgija -Stomatologija

Djelujemo u sklopu ekskluzivnog centra za medicinsku estetiku

Stomatološka ordinacija Poliklinike dr. Tončić se nalazi u novom objektu, modernog dizajna, koji se smjestio u ulici Mlinovi u Šestinama, jednoj od zagrebačkih rezidencijalnih četvrti, na samim obroncima planine Medvednice.

Ordinacija poliklinika

Ordinacija poliklinika

Odlika ove posebne lokacije je i ta što se s jedne strane nalazi nadomak centru grada (15 min autom) te je pacijentima lako dostupna, a s druge strane, smještena je neposredno do parka prirode „Medvednica“, što stvara savršen ambijent za ovu vrstu medicinske usluge.

Naš stomatološki centar se prostire na 150 m² ovog modernog centra za estetsku medicinu te se sastoji od prostrane čekaonice, suvremeno opremljene stomatološke ordinacije, prijemnog dijela za pacijente, uredskog prostora, konferencijske sobe i pomoćnih prostorija. Naša suvremena ordinacija za stomatologiju je također opremljena i dizalom prilagođenim za osobe sa posebnim potrebama, a na raspolaganju nam stalno stoje dvije moderne operacijske sale i mogućnost lokalno potencirane i opće anestezije pod nadzorom liječnika anesteziologa.

Objekt u kojem se nalazi naš stomatološki centar građen je isključivo za ovu namjenu te je kao takav prilagođen isključivo medicinskoj funkciji. Osim same namjene prostora, prilikom planiranja i gradnje maksimalno se vodilo računa i o uređenju interijera pri čemu je, u duhu djelatnosti kojima se bavimo, pomno promišljan svaki detalj prostora.

Kako bismo olakšali pristup našim pacijentima, ovaj medicinski centar raspolaže velikim parkirnim prostorom. Na ovaj način se naši pacijenti ne moraju opterećivati traženjem niti plaćanjem parkirnog mjesta. Njihovi limeni ljubimci su na našem parkiralištu sigurno zbrinuti.

Naš stomatološki centar je opremljen najmodernijom stomatološkom opremom te u prostornom i tehničkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativom ministarstva zdravstva RH.

Ovakvim pristupom smo ispunili glavne uvjete koje smo postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor naših pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost.

S veseljem Vas pozivamo da nas posjetite!

Vaš stomatološki tim Poliklinike dr. Tončić


Ključne riječi: stomatološka ordinacija, stomatološka poliklinika, stomatološke ordinacije u Zagrebu, zubar Zagreb
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost