0

 

Nalazite se u: Smještaj u Zagrebu » Zagreb i Hrvatska

Zagreb i Hrvatska

 

Stomatološka ordinacija Poliklinike Dr. Tončić nalazi se u srcu Zagreba, glavnog grada Hrvatske. Sa svojih gotovo milijun stanovnika, Zagreb se prostire u podnožju planine Medvednice sa svoje sjeverne strane, dok južnim dijelom grada prolazi rijeka Sava. Kulturni i ekonomski razvoj nudi mnogobrojne turističke atrakcije u gradu i okolici, a razvijene prometne veze omogućuju brzo stizanje do željenih ciljeva.

 

Uz brojne restorane, trgovačke centre, specijalizirane trgovine, hotele, kina, kazališta, muzeje, umjetničke galerije, noćne klubove i druge sadržaje, svatko može prema vlastitom ukusu pronaći najbolji način da ispuni svoje slobodno vrijeme.

Na Sljemenu, samom vrhu Medvednice, nalaze se skijaške staze, a od centra grada su udaljene svega 20 minuta automobilom. Medvednica je također popularno odredište za ljubitelje šetnji i planinarenja. Zagreb ima ugodnu kontinentalnu klimu, a od Jadranskog mora je udaljen 170 km. Uz brze autoceste i pitoreskan krajolik, kratka vožnja do mora se doima još kraćom i bržom.

Hrvatska se smatra jednom od najbolje čuvanih tajni Europe. Također je također poznata kao Zemlja tisuću otoka.

Sa 4,4 milijuna stanovnika, Hrvatska svima pruža dovoljno prostora za ugodan život u povijesno dinamičnom i bogatom okruženju – na romantičnoj obali, s rimskim naslijeđem i mediteranskom arhitekturom, ili u kontinentalnom području koje obiluje impresivnim građevinama tipičnim za srednjoevropsku arhitekturu. Turiste također privlači rustikalna sredina, specifičnog krajolika, okružena nacionalnim parkovima i netaknutom, čistom prirodom.

 


Ključne riječi: Estetska kirurgija, Hrvatska, Zagreb, Stomatologija, stomatološke usluge, cijene estetskih zahvata, cijena stomatoloških zahvata...
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost