0

 

Nalazite se u: Smještaj u Zagrebu » Smještaj Zagreb

Smještaj Zagreb

Vaš boravak u Zagrebu može biti vrlo ugodan. Zagreb je grad koji ugošćuje turiste iz čitavog svijeta, a njegova umjerena klima i urbana atmosfera čine ga ljubaznim domaćinom.

 

Našim pacijentima koji nisu iz Zagreba uvijek preporučamo opciju privatnog smještaja po pristupačnim cijenama, uz stalnu medicinsku skrb i puni pansion. To Vam omogućuje da se odmorite i slijedite upute svog estetskog kirurga, kako biste aktivno doprinijeli ostvarivanju očekivanog rezultata.

Za pacijente koji preferiraju hotelski smještaj, rado preporučamo slijedeće hotele:

Slijedeći hoteli su također vrlo udobni, sa pristupačnijim cijenama:

Možete ih kontaktirati direktno ili to prepustiti nama; rado ćemo Vam pomoći.

 

Ključne riječi: Smještaj, Zagreb, Hoteli, privatni smještaj u Zagrebu, noćenje u Zagrebu
Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvatska

tel.: 01-461 88 88
fax : 01-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Načini plaćanja kreditnim karticama

Stomatolog

01. 12. 2009.

U okviru stomatološke ordinacije koriste se najsuvremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent .
Stomatološka protetika | Zubna protetika

01. 12. 2009.

Lijepi zubi i prirodan osmjeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije danas oni više nebi trebali predstavljati izuzetak već opće prihvaćeni standard.

Endodoncija -cijena

17. 07. 2012.

Endodoncija je dio stomatologije koji podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korijena zuba.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost