0

 

Nalazite se u: Stomatološka ordinacija » O nas

O nas

Vrhunska raven stomatološke storitve

Lep in naraven nasmeh ter pravilen videz zob danes zagotovo ne predstavljata posebnega luksuza ali neuresničljive želje, ampak sta splošno sprejet standard. Novi trendi, poslovni in zasebni razlogi ter želja po čim večjem uspehu nas silijo, da težimo k popolnosti.


Seveda pa ne govorimo vedno le o estetiki in videzu zob, ampak tudi o njihovi funkciji, ter pogosto tudi o komplikacijah, ki jih lahko povzročijo, če jih zanemarimo ali neadkvatno obravnavamo.

Stomatološki tim Vam bo s svojim strokovnim pristopom vlil zaupanje, z neformalnim odnosom pa Vam že ob prvem stiku razblinil vse Vaše strahove.

Kakovost, utemeljena na tradiciji in strokovnosti

V stomatološki ordinaciji, ki je v sklopu Poliklinike dr. Tončić, se uporabljajo najsodobnejše stomatološke metode in tehnike, k vsakemu pacientu se pristopa individualno, pri čemer se upoštevajo predvsem njegove želje, potrebe in možnosti. Od prvega stika, konzultacij pa vse do samega tretmana in končnega okrevanja, je v naši ordinaciji na prvem mestu vedno pacient.

Naša želja je, da pacient skupaj z našim stomatološkim timom sodeluje pri izbiri optimalne rešitve. V glavnem, odvisno od individualne situacije in možnosti, ponudimo izbor nekoliko opcij ter se v dogovoru s pacientom vedno odločimo za najboljšo.

Delujemo v sklopu ekskluzivnega centra za estetsko medicino

Strokovni tim stomatološkega centra Poliklinike dr. Tončić je svoj večletni uspeh v stroki leta 2009 okronal s preselitvijo v novi prostor najmodernejšega tipa, ki je grajen namensko in je v okviru ekskluzivnega centra za estetsko medicino v elitni zagrebški četrti Šestine/Mlinovi. Da bi našim pacientom olajšali pristop, ta medicinski center razpolaga z lastnim parkirnim prostorom. Tako se naši pacienti ne rabijo obremenjevati z iskanjem in plačevanjem parkirnega mesta. Na našem parkirišču je za njihove jeklene konjičke varno poskrbljeno. V sklopu centra deluje tudi ugledna Poliklinika za estetsko kirurgijo Dr. Tončić, s čimer se tudi v našem stomatološkem segmentu neizogibno pojavlja potreba za čim višjo ravnjo estetike, prednost te simbioze pa se kaže tudi v tem, da se stomatološki posegi pogosto kombinirajo tudi s posegi estetske kirurgije. S tem našim pacientom nudimo tudi multidisciplinarni pristop k reševanju njihovih problemov, če je to seveda potrebno. Takšno sodelovanje je še eno jamstvo več za kakovost naših storitev.

Za zahtevnejše posege na področju stomatologije, oralne kirurgije in implantologije, sta stomatološkemu timu na voljo dve popolnoma opremljeni operacijski dvorani ter možnost lokalne in lokalno potencirane anestezije pod nadzorom zdravnika anesteziologa.

Naša filozofija

S stališča kakovosti in obsega stomatološkega dela lahko brez zadržkov rečemo, da je v moderni stomatologiji možno skoraj vse!

Vodilo naše filozofije je, da v največji možni meri izpolnimo želje in pričakovanja naših pacientov. Naše storitve temeljijo predvsem na večletnih izkušnjah, sodelovanju z vrhunskimi zobotehničnimi laboratoriji, naprednih materialih s katerimi delamo ter na nenehnem izobraževanju. Zaradi zahtev in pričakovanj, ki nam jih narekujejo naši pacienti, nas ne more zadovoljiti samo izpolnjevanje najosnovnejših kriterijev kakovosti, ampak si prizadevamo doseči najviše standarde odličnosti in če je mogoče, celo premikati njihove meje.

Zobozdravniški tim stomatološke ordinacije Poliklinike dr. Tončić uspešno opravlja tretmane s področij stomatološke preventive, otroške stomatologije, endodontije, ortodontije, oralne kirurgije, estetske stomatologije in tudi najzahtevnejše posege s področij protetike in implantologije.

Na našem trgu je na voljo veliko različnih vrst materialov, s katerimi se dela v stomatološki protetiki. Delo stomatološkega tima temelji na keramičnih (porcelanskih) kronah oziroma prevlekah.

Glede na indikacije in želje pacienta izberemo najbolj ustrezen material. V samem vrhu ponudbe so Cercon keramične krone, ki so se izkazale kot odlične v vseh segmentih (estetika, funkcionalnost, biokompatibilnost), celo v lateralnem (stranskem) segmentu.

Če je potrebno izvesti obsežnejše rekonstruktivno delo, bo stomatološki tim Poliklinike dr. Tončić prav posebej poskrbel za to, da pacient med celotnim postopkom v nobenem trenutku ne ostane brez zob, ampak se v usta namesti začasna proteza, zato praviloma ni ovir za opravljanje običajnih vsakodnevnih obveznosti. Veliko pozornosti je namenjene tudi anesteziji, tako da so vsi posegi neboleči, kar za pacienta predstavlja maksimalno udobje.

V stomatološki ordinaciji Poliklinike dr. Tončić je na prvem mestu pacient


Poleg medicinskega in stomatološkega segmenta, ki sta v okviru naše ordinacije na najvišjem nivoju, smo se pacientom v največji možni meri prilagodili tudi glede organizacije in financiranja.

Za Vaša vprašanja in komentarje Vam je na voljo naše ljubeznivo osebje in strokovni stomatološki tim, na Vaše telefonska vprašanja in e-maile pa odgovarjamo promptno. Za termine konzultacij in tretmanov se dogovorimo v čim krajšem roku ter se maksimalno prilagodimo zahtevam in možnostim naših pacientov.

Da bi bili naši pacienti čim bolj zadovoljni in da bi jim omogočili uresničitev njihovih dolgoletnih želja, smo zagotovili različne možnosti financiranja naših storitev, ki vključujejo plačevanje s kartico, obročno plačevanje ter plačevanje s potrošniškimi krediti. Stomatološki tim Poliklinike dr. Tončić Vas z veseljem pričakuje in Vam je na voljo za strokovne nasvete in vrhunske storitve iz vseh področij estetske in splošne stomatologije.

Ključne besede: stomatološka ordinacija, stomatološka poliklinika, zobna ordinacija, zobarska ordinacija, stomatološki studio, zobar, stomatolog, stomatolog v Zagrebu, stomatolog na Hrvaškem, stomatologija v Zagrebu, stomatologija na Hrvaškem, stomatološke ordinacije v Zagrebu, stomatološke ordinacije na Hrvaškem, stomatologi v Zagrebu, stomatologi na Hrvaškem, zobozdravniki v Zagrebu, zobozdravniki na Hrvaškem

Kontakt

Stomatološki centar
dr. Tončić

Mlinovi 159 a
10 000 Zagreb
Hrvaška

tel.: +385 1-461 88 88
fax : +385 1-463 78 01
e-mail:

skype: dr_toncic


Kontakt zobni implantati, ortodontija

Načini plaćanja kreditnim karticama

Ima kdo kakšne izkušnje z ORTODONTI na Hrvaškem?

01. 12. 2009.

V stomatološki ordinaciji uporabljajo se najsodobnejše stomatološke metode in tehnike, k vsakemu pacientu se pristopa individualno, pri čemer se upoštevajo predvsem njegove želje, potrebe in možnosti. Od prvega stika, konzultacij pa vse do samega tretmana in končnega okrevanja, je v naši ordinaciji na prvem mestu vedno pacient.
Stomatološka protetika | Zobna protetika

01. 12. 2009.

Lepi zobje in naraven nasmeh so zagotovo med najpomembnejšimi dejavniki pri oblikovanju splošnega vtisa o določeni osebi. Z vrhunskimi možnostmi moderne stomatologije, tehnologijo in materiali najnovejše generacije zdravi in lepi zobje danes več ne bi smeli biti izjema, ampak splošno sprejet standard.

Endodontija

17. 07. 2012.

Endodontija je del stomatologije, ki se ukvarja z zdravljenjem zobnih kanalov, odstranjevanjem zobnega živca ali, v skrajnih primerih, z izdiranjem zobne korenine.

Arhiva novosti Prethodna novost Sljedeća novost